روند تغییر و تحول و اقدام در حوزه فرهنگ و هنر کند است

روند تغییر و تحول و اقدام در حوزه فرهنگ و هنر کند است

ایسنا/اصفهان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان گفت: قبول داریم که روند تغییر و تحول و اقدام در حوزه فرهنگ و هنر کُند است که بخشی از این مسئله به تغییرات مدیریتی و مشکلات مالی بازمی‌گردد، امیدواریم با برنامه‌هایی که در دست اقدام است، بخشی از این مشکلات را مرتفع کنیم.


سید مهدی سیدین‌نیا امروز شنبه ۱۳ بهمن در نشست خبری پانزدهمین جشنواره فیلم فجر اصفهان با اشاره به ضعف اصفهان در تولید آثار سینمایی اظهار کرد: علت این موضوع عدم ورود بخش خصوصی و دستگاه‌های مختلف و عدم پذیرش ریسک سرمایه‌گذاری در آثار فرهنگی است، در حال حاضر چند فیلمنامه خوب از جمله «قصه ابراهیم» آماده است، اما به دلیل مشکلات مالی پروژه تولید آن هنوز آغاز نشده است.


وی افزود: هشت پروژه ناتمام عمرانی در حوزه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان در دست بررسی برای اتمام و تصمیم‌گیری است که از جمله آن می‌توان به مجموعه تالار بزرگ شهر در محدوده شهید کشوری اشاره کرد که سال‌هاست متوقف شده و به سرمایه  ۵۰۰ میلیارد تومانی نیار دارد. سال گذشته بودجه عمرانی اداره کل ارشاد اصفهان پنج میلیارد تومان بود، اما امسال این عدد با افزایش ۱۰ برابری به بیش از ۵۰ میلیارد تومان رسیده است.


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان ادامه داد: پروژه دیگر این اداره کل، مرمت هنرستان هنرهای زیبا است که وضعیت خوبی ندارد و با ۱۵ میلیارد تومان سرمایه به‌زودی عملیات مرمت آن آغاز می‌شود.


سیدین‌نیا از افتتاح مجتمع باغ گلدسته شامل هشت سینما در اواخر بهمن امسال خبر داد و بیان کرد: در حال حاضر ۱۱ سینمای اصفهان از جمله هشت سینما در این مجتمع و یک سینما در شهر رویاها آماده بهره‌برداری است. در شهرستان‌ها نیز سه سینما آماده بهره‌برداری هستند که به دلیل مشکلات مدیریتی هنوز افتتاح نشده‌اند. در حال حاضر ۷۰ سالن سینما در استان وجود دارد که به‌زودی و با بهره‌برداری از پروژه‌های جدید این تعداد به حدود ۱۰۰ سالن سینما افزایش پیدا می‌کند که اتفاق بسیار خوبی برای اصفهان است.


وی گفت: پروژه شهر هنر اصفهان، پروژه‌ای عظیم و بسیار مهم است که نه تنها برای اصفهان، بلکه برای کشور ضرورت دارد. این پروژه که از قابلیت ایجاد ۳۰ هزار شغل برخوردار است در زمینی به وسعت ۸۰۰ هکتار ساخته می‌شود. مدارس هنر، مؤسسات آموزشی و دانشگاه‌ها در این مکان تجمیع می‌شوند و ۷۵ میلیارد ارزش سرمایه‌گذاری برای آن در نظر گرفته شده است. در این مجموعه که چهار پژوهش بزرگ و ۳۰۰ طرح نرم‌افزاری برای فعالیت‌های آن انجام شده، هنرمندان کرسی و جایگاه دارند و شهر کودک و شهرک سینمایی در آن ایجاد خواهد شد. پیش‌نویس تفاهم‌نامه این مجموعه برای استاندار و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ارسال شده که به‌زودی در حضور هنرمندان و اصحاب رسانه امضا می‌شود. 


مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان با اشاره به تعدد متولیان فرهنگی در اصفهان و عدم هماهنگی دستگاه‌ها تصریح کرد: بنا و علت تشکیل شورای فرهنگ عمومی بر هماهنگی دستگاه‌ها در امور فرهنگی است، اما متاسفانه جلسات این شورا از یک سال و چند ماه گذشته تا کنون تشکیل نشده است. به تازگی حضور آقای جمالی‌نژاد روند راه‌اندازی جلسات شورا به سرعت دنبال می‌شود. اگر شورای فرهنگ عمومی تقویت و جلسات آن به‌صورت مستمر برگزار شود، تاثیر خوبی در فضا و شرایط فرهنگی استان خواهد داشت، چرا که مصوبات این شورا الزام قانونی داشته و عدم انجام آن ترک فعل محسوب می‌شود. در واقع شورای فرهنگ عمومی مهم‌ترین رکن تصمیم‌گیری فرهنگی در استان است .

منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *